DNA Onderzoek

Wil je graag een DNA onderzoek laten uitvoeren? Omniyou regelt jouw DNA-onderzoek. Er zijn  verschillende soorten rapporten:

  • Nutrigenomics: Met dit voedingsrapport krijg je inzicht in jouw metabolisme van macro- en micronutriënten.
  • Athleticogenomics: Met dit sportrapport krijg je inzicht in jouw genetische aanleg voor onder andere prestatievermogen en zuurstofopname.
  • Dermagenomics: Met dit beautyrapport krijg je inzicht in jouw risico op acne, UV-gevoeligheid en intrinsieke huidveroudering.
  • Somnogenomics & Stress-genomics: Met dit rapport krijg je inzicht over eigenschappen die te maken hebben met slaap, een goede nachtrust en stress.
  • Neancestry: Met dit minirapport krijg je inzicht in de hoeveelheid genetische varianten die jij nog hebt van de Neanderthalers en hoe zich dit verhoudt tot andere mensen.

Hoe werkt het DNA onderzoek?

Om tot een persoonlijk DNA-profiel te komen moeten er een aantal stappen worden genomen:

  1. Je ontvang je DNA-kit in de brievenbus
  2. Je neemt zelf een wangslijmvlies-sample af
  3. Het laboratorium isoleert het DNA en genotypeert het DNA met behulp van een microarray
  4. Omniyou verwerkt de DNA-dataset, doet een kwaliteitscontrole en koppelt jouw genotype aan genetische kenmerken
  5. Omniyou zet de data in jouw persoonlijke, goed beveiligde, online omgeving

Een voeding DNA onderzoek (Nutrigenomics)

Veel mensen zijn bezig met gezonder te gaan leven en vaak ook met afvallen. Een goede basis hiervoor kan je krijgen met het DNA rapport dat gericht is op de voeding. De vertering van bepaalde voedingsstoffen is erg belangrijk voor het maken van een goed voedingsplan. Ons voedingsrapport n.a.v. jouw DNA onderzoek geeft hier inzicht in.

Een sport DNA onderzoek (Athleticogenomics)

Ben je bezig met gezonder leven of wil je (fanatiek) gaan sporten? Dan is het DNA rapport dat op sporten gericht is, precies wat je zoekt. Door jouw genetische aanleg te onderzoeken, geeft het sportrapport je inzichten in je prestatievermogen en je zuurstofopname. Zodra je deze gegevens hebt, kan je weer een stap in de goede richting maken.

Een beauty DNA onderzoek (Dermagenomics)

Genetische inzichten krijgen rondom Beauty is voor veel mensen ideaal. Op deze manier weten ze waarom het lichaam reageert zoals het reageert. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld risico op acne, UV-gevoeligheid en intrinsieke huidveroudering. Aan de hand van de gegevens uit het DNA rapport kan je veel beter bewuste keuzes gaan maken.

Een slaap en stress DNA onderzoek (Somnogenomics)

Heb je veel last van stress en wil je weten of je hier een genetische aanleg voor hebt? Dat kom je te weten met behulp van dit rapport. Daarnaast kom je ook veel te weten over slaap en een goede nachtrust.

Rapporten ontvangen tegen aantrekkelijke prijzen

Onze DNA onderzoeken zijn geschikt voor al onze DNA rapporten. Je kan zelf een selectie samenstellen met één of meerdere rapporten of gebruik maken van één van onze rapport pakketten met interessante kortingen.