Retour- en teruggavebeleid

Retour- en teruggavebeleid: DNA-analyse

Het annuleringsbeleid van onze persoonlijke begeleiding diensten vind je hieronder.

Is de aangekochte Omniyou test niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 14 dagen na ontvangst van de testkit kun je deze retourneren. Retourneren is alleen mogelijk onder de volgende voorwaarden:

  • De testkit is niet gebruikt. Gesealde items zoals de swab en dri cap zijn niet geopend.
  • De testkit bevat alle originele inhoud


Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Neem contact op met om restitutie aan te vragen. Verstuur vervolgens de testkit terug naar het volgende adres:

Omniyou B.V
Papsouwselaan 119A
2624 AK Delft

Kosten voor het terugsturen van de testkit zijn voor rekening van de koper. 

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de testkit. Binnen deze 14 dagen moet je de testkit aanmelden voor retour via een email naar . Zodra de testkit retour is aangemeld heb je nog 14 dagen de tijd om het pakketje retour te sturen. 

Mag ik een testkit nog retour sturen als ik de test heb gebruikt?

De testkit kan niet meer retour gestuurd worden als deze is gebruikt. Items die eerst geseald waren maar nu geopend zijn worden ook gezien als gebruikt.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?

Omniyou verstuurd al haar bestellingen via PostNL. De testkit past door de brievenbus en kan daardoor worden aangemerkt als brievenbus pakketje. Via PostNL kost het momenteel €4,60 om een brievenbus pakketje te versturen binnen Nederland. Bekijk de website van PostNL voor de actuele kosten of voor kosten bij verzending vanuit het buitenland.

Wat gebeurt er wanneer mijn testkit is geretourneerd?

We sturen je per email een bericht ter bevestiging van ontvangst van  het retourpakket. Na ontvangst storten wij binnen 5 dagen het aankoopbedrag retour.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terug krijg?

Wanneer we het retourpakket (op tijd) hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag uiterlijk binnen 5 werkdagen terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we het retourpakket hebben ontvangen of totdat is aangetoond dat het pakket retour is verstuurd. Het bedrag wordt teruggeboekt via dezelfde  betaalmethode die is gekozen bij de betaling.

Onder welke omstandigheden kan ik NIET retourneren?

Gebruikte testkits kunnen niet worden geretourneerd. Items die eerst geseald waren en nu geopend zijn worden ook gezien als gebruikt.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je vragen of opmerkingen over onze retourservice? Neem dan contact met ons op via .

Annuleringsbeleid: persoonlijke begeleiding

Heb je een voedingsconsult, voedingsplan of voedingsbegeleiding aangeschaft en zou je hier graag van afzien? Omdat we hier over diensten spreken die niet te retourneren zijn en slechts zijn te annuleren, gelden hiervoor specifieke voorwaarden:

  • Je hebt niet ingestemd om de levering van de diensten te starten binnen de bedenktijd van 14 dagen
  • Je hebt niet verklaard om afstand te doen van jouw herroepingsrecht
  • De dienst is niet volledig geleverd


Voedingsconsult
Bij het voedingsconsult is er sprake van een eenmalig consult. Als dit consult binnen de herroepingsrecht van 14 dagen heeft plaatsgevonden, waarbij je expliciet toestemming hebt gegeven om deze te laten plaatsvinden én verklaard hebt afstand te doen van jouw herroepingsrecht, valt deze dienst niet te annuleren. Dit betekent dat je het aankoopbedrag niet terug kan krijgen.
Wanneer het consult plaatsvindt na de bedenktijd van 14 dagen, dan vervalt jouw herroepingsrecht. Hierbij is het dus ook niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Voedingsplan
Bij het voedingsplan is er sprake van een eenmalig intakegesprek en een uitgebreid voedingsplan. Als het intakegesprek binnen de herroepingsrecht van 14 dagen heeft plaatsgevonden, waarbij je expliciet toestemming hebt gegeven om deze te laten plaatsvinden, valt deze dienst niet in zijn geheel te annuleren. Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zullen er kosten naar rato verrekend worden.
Wanneer het intakegesprek plaatsvindt na de bedenktijd van 14 dagen, dan vervalt jouw herroepingsrecht. Hierbij is het dus ook niet mogelijk om het aankoopbedrag van de volledige dienst terug te krijgen.

Voedingsbegeleiding
Bij de voedingsbegeleiding is er sprake van een intakegesprek, een uitgebreid voedingsplan en meerdere vervolgconsulten. Als het intakegesprek binnen de herroepingsrecht van 14 dagen heeft plaatsgevonden, waarbij je expliciet toestemming hebt gegeven om deze te laten plaatsvinden, valt deze dienst niet in zijn geheel te annuleren. Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zullen er kosten naar rato verrekend worden.
Wanneer het intakegesprek plaatsvindt na de bedenktijd van 14 dagen, dan vervalt jouw herroepingsrecht. Hierbij is het dus ook niet mogelijk om het aankoopbedrag van de volledige dienst terug te krijgen.

 

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Neem contact op met om aan te geven dat je jouw aangeschafte dienst wilt annuleren. 

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te annuleren?

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na aankoop van een van onze diensten. Als je graag jouw aankoop wilt annuleren, moet je dit binnen deze 14 dagen aangeven door een email te sturen naar

Hoe lang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terug krijg?

Wanneer we jouw mail hebben ontvangen en deze hebben bevestigd, krijg je het aankoopbedrag uiterlijk binnen 5 werkdagen terug. Het bedrag wordt teruggeboekt via dezelfde betaalmethode die is gekozen bij de betaling.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je vragen of opmerkingen over ons annuleringsbeleid? Neem dan contact met ons op via .